top of page
betz kastanjeboom 131_3188_2.jpg

Food For Trees

TreeFundingDiners for change-makers

De voorbije eeuwen werden er op de Heerlijckyt tal van bomen geplant  door vooruitziende kasteelheren. Een investering waarvan ze wisten dat pas de volgende generaties er de vruchten van zouden plukken.

 

Dit groeide dit uit tot een arboretum met krachtige natuurplekken en monumentale bomen, een  voedende kracht-plek die mensen dichter tot zichzelf, tot elkaar en tot de natuur bracht. 

 

Nu is het aan ons om nieuwe zaadjes voor de toekomst te planten. Voor  het behoud en versterken van deze krachtplek voor vele toekomstige generaties. Daarvoor hebben we de volgende 5 jaar 100 nieuwe bomen nodig! Kom naar één van de TreeFundingDinner events  en plant mee jouw zaadje om onze Heerlijcke voedingsbodem blijvend te regenereren.

Ontdek hier de komende edities:

Mensen3.jpg

Fantastic Fridays ... and how to spend them with great people
vrijdag 20 januari 2023 - vanaf 19u

Zin in een heerlijcke avond met je team, vrienden of familie? Genieten van lekker gezond eten & goed gezelschap. En... je schenkt ineens zaadjes voor nieuwe bomen.

De formule:

 • een glaasje cava,

 • een heerlijck dinerbuffet,

 • live muziek in het salon, 

 • aansluitend overnachting voor wie wil,

 • en bovenal met heerlijcke mensen!

Bijdrage:

60€, incl btw

indien je graag een groter schenking doet, kan je bij je inschrijving het gewenste bedrag kiezen.


De opbrengst van deze avond gaat naar nieuwe bomen voor onze oprijlaan. 

Blijf nog even wortel schieten ... reserveer een kamer

Blijf je na deze avond graag verder genieten op deze heerlijcke plek vol krachtplekken en -bomen? Dan kan je genieten van een zalige overnachting in één van onze 33 kamers, en 's ochtends fris wakker worden tijdens een ochtendwandeling in het park.

Je kan kiezen voor een bed in een één-, twee- of meerpersoonskamer. Elke kamer heeft zalige bedden, eigen sanitair en tonnen sfeer. 's Ochtends word je verwend met een uitgebreid gezond en energiegevend ontbijt.

Overnachten kan niet los van dit event, dus schrijf je eerst in. In de bevestigingsmail volgt dan de nodige info om een kamer te boeken.

Kamers5.jpg
Image by Andres Siimon

Wil je graag bijdragen op een andere manier?

Doe je niet aan centen, maar wil je graag je tijd en/of sterke armen inzetten om hier regelmatig voor de natuur te komen zorgen?

Of wil je ons steunen door ons logistiek te komen helpen op het TreeFundingDinner of op andere volgende ontmoetingsmomenten?

Kleine lettertjes

Ter info, om praktisch boekhoudkundig in orde te zijn, kan je kiezen:

 1. Je ‘schenkt’ een boom, als een soort van wilde weldoener, zonder ‘wederdienst’ (behalve dat plaatsje in de hemel). Je krijgt geen factuur en we dragen geen 21% BTW af.  € 1000 / boom (€ 700 voor de aanplant, € 300 voor de eerste paar jaar verzorging).
  Voorlopig nog zonder fiscaal attest, die aanvraag loopt en duurt nog een paar jaar.  Kleinere giften ter waarde van flinke takken of stevige wortels worden uiteraard ook in dank aanvaard.
   

 2. Je ‘sponsort’ een boom,  jij of je organisatie krijgt een Heerlijck naamsbordje en je kan een bomen quote kiezen als ‘wederdienst’, we maken een factuur en we rekenen 21% erbij , dus € 1210 /boom.

Luchtofoto dreef 1.jpg
bottom of page