top of page
betz kastanjeboom 131_3188_2.jpg

Food For Trees

TreeFundingDinner for gamechangers

Ontmoeten in het kader van Magic of Weaving
do 22 sept., van 18u tot 23u

Magic of Weaving is een community voedend initiatief op het jaarritme van de natuur met als groene draad:

8 momenten

8 krachtplekken

8 natuurthema's

Deze Food for Trees editie draait helemaal rond het planten van de nodige zaadjes voor de toekomst.

 

De voorbije eeuwen werden er op de Heerlijckyt tal van bomen geplant  door vooruitziende kasteelheren. Een investering waarvan ze wisten dat pas de volgende generaties er de vruchten van zouden plukken.

 

Dit groeide dit uit tot een arboretum met krachtige natuurplekken en monumentale bomen, een  voedende kracht-plek die mensen dichter tot zichzelf, tot elkaar en tot de natuur bracht. 

 

Nu is het aan ons om nieuwe zaadjes voor de toekomst te planten. Voor  het behoud en versterken van deze krachtplek voor vele toekomstige generaties. Daarvoor hebben we de volgende 5 jaar 100 nieuwe bomen nodig! Kom naar ons TreeFundingDinner en plant mee jouw zaadje om onze Heerlijcke voedingsbodem blijvend te regenereren.

 

Stel je een lange rij van 20 tafels voor met elk 7 hefboommensen die elk 1 nieuwe boom genereren. Bij elke gang komt telkens een andere bomen-expert zijn of haar passie met jullie delen – zodat niet alleen je buik maar ook je hoofd, hart en ziel gevoed worden …

geetbets 14.jpg

3 manieren om jouw ‘legacy' wortel te laten schieten

GEEf EEN TAK
Je koopt 1 zitje aan een tafel met nog onbekenden. Zo ont.moet je nieuwe gelijk-gestemden en wie weet welk schoons er nog gaat uit groeien.

Bijdrage €150, waarvan:

  • €50 voor food&drinks&verhalen

  • €100 als een gift voor een wortel of een tak.

GEEF EEN BOOM

Je koopt 1 ‘tafel’ voor 7 van je collega’s, vrienden, mensen waarmee je samen hier een opleiding volgde. Niet alleen creëren jullie eindelijk die get together waarvan al zo lang sprake, maar ook vereeuwigen jullie je persoonlijke ontwikkelings-oogst ovv een nieuwe boom.

Bijdrage €1050, waarvan:

  • €350 voor food&drinks&verhalen 

  • €700 samen voor 1 nieuwe boom

GEEF EEN BOS
Je droomt niet enkel van een boom maar van een heel bos, maar kan er op 22 september niet bij zijn. Dan kan je met jouw donatie de grond voorbereiden voor meer Erfgoedbomen of zelfs voor een heel voedselbos. Bijdrage zelf te bepalen

Blijf nog even wortel schieten ... reserveer een kamer

Blijf je na het diner graag verder genieten op deze heerlijcke plek vol krachtplekken en -bomen? Dan kan je genieten van een zalige overnachting in één van onze 33 kamers, en 's ochtends fris wakker worden tijdens een ochtendwandeling in het park.

Je kan kiezen voor een bed in een één-, twee- of meerpersoonskamer. Elke kamer heeft zalige bedden, eigen sanitair en tonnen sfeer. 's Ochtends wordt je verwend met een uitgebreid gezond en energiegevend ontbijt.

Kamers5.jpg
Image by Andres Siimon

Wil je graag bijdragen op een andere manier?

Doe je niet aan centen, maar wil je graag je tijd en/of sterke armen inzetten om hier regelmatig voor de natuur te komen zorgen?

Of wil je ons steunen door ons logistiek te komen helpen op het TreeFundingDinner of op andere volgende ontmoetingsmomenten?

Kleine lettertjes

Ter info, om praktisch boekhoudkundig in orde te zijn, kan je kiezen:

  1. Je ‘schenkt’ een boom, als een soort van wilde weldoener, zonder ‘wederdienst’ (behalve dat plaatsje in de hemel). Je krijgt geen factuur en we dragen geen 21% BTW af.  € 1000 / boom (€ 700 voor de aanplant, € 300 voor de eerste paar jaar verzorging).
    Voorlopig nog zonder fiscaal attest, die aanvraag loopt en duurt nog een paar jaar.  Kleinere giften ter waarde van flinke takken of stevige wortels worden uiteraard ook in dank aanvaard.
     

  2. Je ‘sponsort’ een boom,  jij of je organisatie krijgt een Heerlijck naamsbordje en je kan een bomen quote kiezen als ‘wederdienst’, we maken een factuur en we rekenen 21% erbij , dus € 1210 /boom.

Luchtofoto dreef 1.jpg
bottom of page